Υλικά1 κιλό μανιτάρια
100γρ. τριμμένη γαλέτα
1 μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
Ο χυμός ενός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
ΕκτέλεσηΚόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια μέτριου μεγέθους, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας καλά. Με τη γαλέτα, το μαϊντανό και το λάδι κάνουμε μια πάστα την οποία αναμειγνύουμε με τα μανιτάρια. Απλώνουμε το υλικό σε ένα ταψί και το ψήνουμε σε 170 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει.
Καλη επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου