Υλικά:
3 καρότα
3 πατάτες
1 σελινόριζα
1 κρεμμύδι
12-16 σκ. σκόρδο μπλανσαρισμένο
1 μικρό μπρόκολο
1 μικρό κουνουπίδι
250 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
Ελαιόλαδο
200 γρ. φύλλα σέλινο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε τέταρτα τις πατάτες, τα καρότα και τη σελινόριζα. Πλένουμε και κόβουμε μπουκετάκια το κουνουπίδι και το μπρόκολο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σέλινο. Τσιγαρίζουμε σε λάδι το κρεμμύδι και το μισό σέλινο. Βάζουμε την πατάτα, το καρότο και τη σελινόριζα και γιαχνίζουμε μέχρι να ιδρώσουν. Ρίχνουμε τον πελτέ, τα σκόρδα, αλάτι, πιπέρι, τα μισοσκεπάζουμε με νερό και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά. Όταν θα έχουν σχεδόν μαγειρευτεί, ρίχνουμε το κουνουπίδι και το μπρόκολο μαζί με το υπόλοιπο σελινόφυλλο, ανακατεύουμε ελαφρώς, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου