Υλικά:
8 φιλέτα γλώσσας
1 κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ ματσάκι άνηθος
χυμός από 2 λεμόνια
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ζεσταίνετε 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι. Αλατίζετε και όταν μαραθεί το σπανάκι, το κατεβάζετε από την φωτιά και ανακατεύετε με τον άνηθο.
Στρώνετε την μισή ποσότητα σε ένα ρηχό ταψί, βάζετε επάνω από το σπανάκι τα φιλέτα της γλώσσας, τα αλατοπιπερώνετε και τα σκεπάζετε με το υπόλοιπο σπανάκι.
Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και τον χυμό του λεμονιού και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 20 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου