Υλικά:
1 κιλό πατάτες
1 αυγό
1 κρεμμυδάκι στο μούλτι και τσιγαρισμένο σε λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 φλιτζάνι του τσαγιού κασέρι (η τυριά διαφορά) τριμμένο της αρεσκείας μας
φρυγανιά για το τηγάνισμα
Προαιρετικά: μαϊντανός, άνηθος
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υλικά πλην της φρυγανιας.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το πλάθουμε σε μικρους η μεγαλους κεφτεδες.
Τα περνάμε σε φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε λάδι.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου