Υλικά:
1 κιλό πατάτες
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σέλινο, ψιλοκομμένο
1/4 φλυτζανιού μαγιονέζα
1/3 φλυτζανιού γιαούρτι
2 βραστά αυγά, κομμένα στα τέσσερα
μισό αγγούρι, κομμένα σε τρίγωνα
1 κουταλάκι παπρικα
Εκτέλεση:
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σέλινο, ψιλοκομμένο
1/4 φλυτζανιού μαγιονέζα
1/3 φλυτζανιού γιαούρτι
2 βραστά αυγά, κομμένα στα τέσσερα
μισό αγγούρι, κομμένα σε τρίγωνα
1 κουταλάκι παπρικα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες στα τέσσερα και τις βράζουμε. Τις αφήνουμε να στεγνώσουν και να κρυώσουν καλά. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρότερους κύβους.
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμυδάκια, τα κρεμμύδια, το σέλινο τα αυγά και το αγγούρι σε μια σαλατιέρα και περιχύνουμε με την σος γιαουρτιού.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή επιτυχά!!!!!!!
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμυδάκια, τα κρεμμύδια, το σέλινο τα αυγά και το αγγούρι σε μια σαλατιέρα και περιχύνουμε με την σος γιαουρτιού.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή επιτυχά!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου