Υλικά
3 πακέτα σφολιατίνια (έτοιμα που θα τα βρείτε στα super market)
1 κανονικό κουτί γάλα εβαπορέ
το ίδιο κουτί (του εβαπορέ γεμάτο και λίγο ακόμα), νερό
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 κούπα ζάχαρη
1 βιτάμ τετράγωνο των 250 γραμμαρίων
1 κρέμα γάλακτος των 250 γραμμαρίων χτυπημένη σε σαντιγί
4-5 επιπλέον σφολιατίνια για διακόσμηση
ζάχαρη άχνη
κανέλα
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζουμε το βιτάμ, την ζάχαρη, το γάλα, το νερό και το άνθος αραβοσίτου και δένουμε την κρέμα.
Καλή επιτυχία!
Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Σε πυρέξ μοντάρουμε το γλυκό ως εξής:
- Μία στρώση σφολιατίνια ολόκληρα και από πάνω ρίχνουμε τη μισή κρέμα
- Δεύτερη στρώση με σφολιατίνια και από πάνω την υπόλοιπη κρέμα
- Τρίτη στρώση με σφολιατίνια και τέλος απλώνουμε από πάνω τη σαντιγί
- Σαν διακόσμηση, τρίβουμε με τα χέρια μας 4-5 σφολιατίνια και τέλος τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα!
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου