Υλικά:
1 1/2 νεροπότηρο ρύζι basmati
4 1/2 νεροπότηρα νερό για το βράσιμο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρό κουτί κονσέρβα μανιτάρια ή 100-150 γρ φρέσκα,κομμένα σε φέτες
πιπέρι μαύρο και κόκκινο
αλάτι
βούτυρο για το σωτάρισμα
1 κουταλιά γλ. κάρυ
Εκτέλεση:
4 1/2 νεροπότηρα νερό για το βράσιμο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρό κουτί κονσέρβα μανιτάρια ή 100-150 γρ φρέσκα,κομμένα σε φέτες
πιπέρι μαύρο και κόκκινο
αλάτι
βούτυρο για το σωτάρισμα
1 κουταλιά γλ. κάρυ
Εκτέλεση:
Σωτάρω σε βούτυρο το κρεμμύδι και την πιπεριά,και αφού πάρει χρώμα το κρεμμύδι,ρίχνω και τα μανιτάρια.Ανακατεύοντας προσθέτω το κόκκινο και το μαύρο πιπέρι,λίγο αλάτι και στο τέλος το κάρυ.
Ρίχνω το υλικό στην κατσαρόλα που εβρασα το ρύζι,προσθέτω το σουρωμένο ρύζι και ανακατεύω με
πιρούνι
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου