Υλικά:
- 1 μαρούλι
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- λίγη παρμεζάνα τρυμμένη
- λίγο λάδι
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- ρίγανη
- αλάτι
- Κόβουμε το μαρούλι, το βάζουμε σε μια σαλατιέρα και το αλατίζουμε ( όχι πολύ).
- Προσθέτουμε τα φασόλια και το καλαμπόκι.
- Ρίχνουμε την παρμεζάνα.
- Ανακατεύουμε το λάδι με την ρίγανη και την μουστάρδα και περιχύνουμε το μείγμα στην σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου