Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τηγανίτες μαρίδας...



Υλικά:
  • ½ κιλό ψιλό μαριδάκι
  • 1/4 του κιλού κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • αλάτι
  • αλεύρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:

Πλένετε και καθαρίζετε το μαριδάκι. Το βάζετε σε σουρωτήρι να στραγγίσει για μερικά λεπτά. Το ανακατεύετε με τα κρεμμύδια και αλατίζετε. Ρίχνετε στο μίγμα τόσο αλεύρι ώστε να αλευρωθεί καλά. Το κοσκινίζετε για να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο και ρίχνετε κουταλιές από το μίγμα. Πιέζετε την επιφάνεια ώστε να πλατύνει και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές. Μεταφέρετε τις τηγανίτες με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρετε ζεστές, παρέα με καυτερή άγρια ρόκα.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop