Υλικά:
1 Κίλο πράσα (όχι πολύ χονδρά
1 Πακετο μανιτάρια πλευρότους
2 Πατατες σε τετραγωνάκια
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 Ντομάτα τριμμένη η 2-3 ντοματακια
2 Φυλλα δάφνης
Μαύρο πιπέρι σε σπόρους
2 Σποροι μπαχάρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα πράσα κομμάτια πάχους ενός δακτύλου περίπου.
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα άλλα υλικά και λίγο νερό,να σιγοβράσουν
ώσπου να μείνουν με το λάδι τους.
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου