Υλικά:
- 1 φέτα ψαριού περίπου 150 γρ.(πέρκα,μπακαλιάρο,γλώσσα....)
- 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
- Λίγο λάδι
- 1 φλιτζάνι του καφέ λευκό κρασί
- 2 κλωνάρια μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Μισή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Αλείφεται ένα μικρό αντιπολιτικό τηγάνι με λίγο λάδι και το βάζετε στη φωτιά.
- Μόλις ζεσταθεί θα απλώσετε μέσα τις φέτες τομάτες.
- Βάζετε από πάνω το σκόρδο και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το ψάρι και σβήνετε με το κρασί.
- Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό, σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε το φαγητό να γίνει σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
- Αν χρειάζεται αφήνετε το τηγάνι ανοιχτό στη φωτιά για άλλα 1-2 λεπτά προκειμένου να «πιεί» το νερό που τυχόν έχει απομείνει.
Αυξάνετε τις ποσότητες για όσες μερίδες θέλετε.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου