Υλικά:
- 4 φλ. περίπου αλεύρι,
- 1 μπέικιν πάουντερ,
- 1 φλ. τυρί φέτα τριμμένη με πιρούνι,
- 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι,
- 1 αυγό,
- 2 κ.σ. βιτάμ λιωμμένο,
- 20 ελιές,όποιες σας αρέσουν,χωρίς κουκούτσια,
- 1/2 φλ. νερό,
- ρίγανη,πιπέρι.
- Σε λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο,το κεφαλοτύρι,τη φέτα,αλεύρι,μπέικιν και αυγό.
- Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ζύμη,απαλή.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι ,στρώνουμε τη ζύμη μας πιέζοντας με τα δάχτυλα να σηκωθεί μέχρι στις άκρες του ταψιού.
- Παίρνουμε μια μια τις ελιές και τις πιέζουμε πάνω στη ζύμη μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β. 40-45 λεπτά να ροδίσει.Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ξεφορμάρουμε,σερβίρουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου