Υλικά για 4 άτομα
250 γρ. βρασμένα ζυμαρικά (βίδες,κοφτό μακαρονάκι, κοχυλάκι)
½ κιλό σουπιές
½ κιλό γαρίδες Νο 4
1 πράσινη πιπεριά
1 ντομάτα
1 κλωνάρι σέλερι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι ρόκα
Για το ντρέσσινγκ
:
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις σουπιές σε λεπτές λωρίδες και τις σοτάρουμε ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για πολύ λίγα λεπτά. Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις βράζουμε 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Ψιλοκόβουμε το σέλερι, τη ρόκα και την ντομάτα. Κόβουμε την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια σε λεπτές λωρίδες.
Χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα θαλασσινά και τα λαχανικά με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε
Καλή επιτυχία!!!!!!.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου