Υλικά:
½ κιλό πλυμένο σπανάκι χωρίς κοτσάνια
● 1 μέτριο κρεμμύδι
● 2 κ.σ. βούτυρο
● αυγά
● αλάτι
● λίγο πιπέρι
● 1 κ.σ. λευκό ξίδι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε ένα τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Μέχρι να «καβουρδιστεί» το σπανάκι, βράζουμε σε ένα άλλο σκεύος το νερό με το ξίδι (προσοχή το νερό πρέπει να σκεπάσει τα αυγά) και σπάμε μέσα προσεκτικά 1 αυγό για κάθε πιάτο. Μόλις τα αυγά βράσουν, μοιράζουμε το σπανάκι σε μερίδες, τοποθετούμε επάνω από ένα αυγό και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου