Υλικά:
• 100 γρ. Βιτάμ κλασικό
• 1 πακέτο σφολιάτας
• 400 γρ. ανθότυρο τριμμένο
• 200 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
• 380 γρ. κρέμα γάλακτος
• 3 αβγά χτυπημένα
• ½ κουτ. σούπας βασιλικό
• ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία. Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα Βιτάμ ένα ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα. Αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπάμε τη σφολιάτα με ένα πιρούνι για να μην μας φουσκώσει.
2. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το υπόλοιπο λιωμένο Βιτάμ μαζί με όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Απλώνουμε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
• 100 γρ. Βιτάμ κλασικό
• 1 πακέτο σφολιάτας
• 400 γρ. ανθότυρο τριμμένο
• 200 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
• 380 γρ. κρέμα γάλακτος
• 3 αβγά χτυπημένα
• ½ κουτ. σούπας βασιλικό
• ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία. Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα Βιτάμ ένα ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα. Αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπάμε τη σφολιάτα με ένα πιρούνι για να μην μας φουσκώσει.
2. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το υπόλοιπο λιωμένο Βιτάμ μαζί με όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Απλώνουμε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου