Υλικά:
2 φιλέτα
Πιπέρια σε κόκκους, (ό,τι χρώμα θέλετε ή ακόμα και μιξ)
25 γρ. βούτυρο
5-6 κουταλιές φρέσκια κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με τα πιπέρια σε κόκκους γυρίζετε τα φιλέτα και από τις δυο μεριές μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτετε το βούτυρο και αλατίζετε. Σβήστε το κρέας με το κονιάκ. Κατόπιν περιχύστε τα φιλέτα με τη φρέσκια κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε ζεστό με συνοδεία ρύζι ή μια πράσινη σαλάτα.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου