Υλικά:
1 κιλό χοιρινή πανσέτα
για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
3 κ. σ. μαύρη ζάχαρη
2 κ. σ. μουστάρδα
2 κ. γλ. πάπρικα
2 σκ. σκόρδο τριμμένες
1 κ. γλ. σκόνη κόλιανδρο
1 κ. γλ. θυμάρι
1 κ. γλ. βασιλικό
1 κ. γλ. ρίγανη
1 κ. γλ. κίμινο
2 κ. γλ. αλάτι
2 κ. γλ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλ. κέτσαπ
1/3 φλ. ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο.
Αφού μαριναριστούν, βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 50 λεπτά με 1 ώρα.
Σερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου