Υλικά
200γρ ρύζι
1 πιπεριά της αρεσκείας μας
1 κολοκυθάκι
χυμός από ένα λεμόνι
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 καρότο τριμμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε κ σουρώνουμε το ρυζάκι. Ρίχνουμε λάδι τόσο ώστε να μπορέσουμε να σωτάρουμε το κολοκυθάκι, την πιπεριά και το κρεμμυδάκι. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και την μουστάρδα. Μόλις γίνει κυρίως το κολοκυθάκι ρίχνουμε μέσα και το ρυζάκι. Ανακατεύουμε καλά κ τέλος ρίχνουμε το τριμμένο καρότο. Σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα μέχρι να το σερβίρουμε ώστε να τραβήξει τα υγρά του.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου