Υλικά:
- 300 γραμμ. πατάτες
- 200 γραμμ. σπανάκι
- 300 γραμμ. κολοκυθάκια
- 100 γραμμ. καρότα
- μία μεγάλη μελιτζάνα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 1 κουταλάκι κάρι
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 6 κουταλιές λάδι
- αλάτι
- Πλύντε τις πατάτες, ξεφλουδίστε τες και κόψτε τες σε κυβάκια.
- Πλύντε τις μελιτζάνες, αφαιρέστε τις δύο άκρες και κόψτε τες σε κυβάκια.
- Καθαρίστε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε ροδέλες.
- Καθαρίστε τα κρεμμύδια και ψιλοκόψτε τα.
- Πλύντε τα φύλλα σπανάκι και στραγγίστε τα.
- Βάλτε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή το wok με το λάδι, μόλις ζεσταθεί, σοτάρετε τα κρεμμύδια, προσθέστε το κάρι, ανακατέψτε και αφήστε τα να ψηθούν για 2 λεπτά.
- Έπειτα, προσθέστε τις πατάτες, ροδίστε τες για 3 λεπτά, προσθέστε τα καρότα, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, και ανακατεύοντας, συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια, προσθέστε το σπανάκι, αλάτι, τη ζάχαρη, αραιώστε με λίγο νερό ζεστό και ολοκληρώστε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
- Σερβίρετέ το ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου