Υλικα:
- 2 φλυτζάνια ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κρέας γαλοπούλας
- 1 μήλο, αποφλοιωμένες, χωρίς πυρήνα, ψιλοκομμένο *
- 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού *
- 1 / 4 φλιτζάνι σταφίδες και / ή αποξηραμένα cranberries
- 2 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι ή σχοινόπρασο
- 2 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο (μπορεί να υποκαταστήσει τον μαϊντανό)
- 1 σέλινο ψιλοκομμένο rib
- 1 / 2 κουταλιά της σούπας κίτρινο σκόνη κάρι
- 1 / 4 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1 / 4 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 / 4 κουταλάκι τζίντζερ έδαφος
- Αλατοπίπερο
Εκτελεση:
1 Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το κάρι σκόνη σε μέτρια χαμηλή φωτιά μέχρι αρκετά αρωματικά. Αφαιρέστε από τη θερμότητα. Να μην καθυστερούν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω από τη θερμότητα ή το κάρυ σε σκόνη θα αρχίσει να τοστ. Το σημείο αυτό το βήμα είναι η θέρμανση είναι αρκετή για να απελευθερώσει περισσότερο από τη γεύση του. Μπορείτε να παραλείψετε εύκολα αυτό το βήμα, αν είστε σε μια βιασύνη.2 Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κάρι σκόνη, γιαούρτι, μαγιονέζα, το μέλι και τζίντζερ έδαφος. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
3 Ήπια διπλώστε τα ψιλοκομμένα, μαγειρεμένα Τουρκίας, μήλο, σταφίδες / αποξηραμένα cranberries, τα πράσινα κρεμμύδια, κόλιαντρο, και το σέλινο. Δοκιμάστε και να προσθέσετε περισσότερο αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.
Σερβίρετε σε ένα κρεβάτι του μαρουλιού χόρτα ή σε σάντουιτς.
Καλη επιτυχα!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου