400 γρ. φύλλα σπανακιού |
320 γρ. φύλλα ρόκας |
120 γρ. τριμμένο μετσοβόνε |
120 γρ. ρόδι (σπόροι) |
40 ml χυμό ροδιού |
100 ml ελαιόλαδο |
40 ml μπαλσάμικο |
Πλένετε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια λεκάνη. Έπειτα, χτυπάτε το ελαιόλαδο με το χυμό ροδιού και το μπαλσάμικο. Αναμειγνύετε τα σαλατικά με τους σπόρους ροδιού και τη βινεγκρέτ, προσθέτετε από πάνω το μετσοβόνε και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου