Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ταρτά με ανθότυρο, λουκάνικα και τομάτες.....



Υλικά:
  • 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο
  • 2 τομάτες μεγάλες σε ροδέλες
  • 300γρ. κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών η λάιτ...
  • 1 αβγό
  • 10 κομματάκια λουκάνικο ή ένα φλιτζάνι τσαγιού λουκάνικο, (ανοιγμένο από το εξωτερικό του και ψιλοκομμένο σαν κιμά) η 10 φέτες γαλοπούλας
  • 2 κουταλιές της σούπας γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Παίρνετε ένα πυρέξ μακρόστενο ή στρογγυλό. Σε μια επίπεδη αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη σφολιάτα και την μεταφέρετε απαλά να ακουμπήσει στο ταψί και να εφαρμόσει στα τοιχώματα και στην περίμετρο.Σε ένα μπολ αναμειγνύεται την φέτα με το ανθότυρο. Προσθέτετε το αβγό, την κρέμα γάλακτος, τη γραβιέρα και τα κομμάτια από το λουκάνικο. Αδειάζεται το μείγμα μέσα στο φύλλο και γυρίζετε τις άκρες έτσι ώστε να σχηματισθεί ένα ωραίο στεφάνι. Η πίτα μένει ανοιχτή από πάνω. Κόβετε τις τομάτες σε ροδέλες και τις τακτοποιεί τε από πάνω, τις πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι. Ψήνετε στους 1800C βαθμούς για 45-50 λεπτά. Σερβίρετε την πίτα χλιαρή.

Καλή επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop