Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πατζάρια σαλάτα με ψάρι καπνιστό...

Υλικά:
4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγκα
½ βάζο αγγουράκια τουρσί
½ βάζο παντζάρια
1 κρεμμύδι
1 ξινόμηλο
1 φύλλο δάφνης
μαγιονέζα

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα παντζάρια και το κρεμμύδι και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε τα φιλέτα σκουμπριού σε πολύ μικρά κομμάτια.
Είναι καλύτερο να επιλέξουμε φιλέτα για να μην έχει το ψάρι κόκαλα.
Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο μέρος του ψαριού θα πρέπει πρώτα να το καθαρίσουμε από τα κόκαλα.
Ξεφλουδίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους τα αγγουράκια τουρσί.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά από αυτό το χρονικό σημείο μπορούμε να την καταναλώσουμε.

 Καλή Επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop