½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
100 γρ. μπέικον κομμένο σε κομματάκια
150 γρ. τριμμένη φέτα
2 μεγάλα κρεμμύδια
3 ώριμες τομάτες
1 κιλό καθαρισμένα φασολάκια τσαουλιά
¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό ή 1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
2 φλιτζάνια Σπιτική Τομάτα Pummaro
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού τρίψεις τα κρεμμύδια και ξεφλουδίσεις και ψιλοκόψεις τις τομάτες, σόταρέ τα με το ελαιόλαδο.
Μετά πρόσθεσε τα 2 φλιτζάνια Pummaro, άφησε να πιουν τα υγρά τους, και πρόσθεσε το μπέικον, τα φασολάκια, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
Σβήσε με το κρασί, ρίξε και μισό φλιτζάνι νερό, και άφησε τα φασολάκια με μπέικον και κρασί να σιγοβράσουν για 30-40 λεπτά.
Πασπάλισε τα φασολάκια με τη φέτα και το μαϊντανό, και άφησέ τα για άλλα 5 λεπτά στη φωτιά, πριν τα σερβίρεις.
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου