Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καγιάνας(καλαματιανός)....

Υλικά:

5 ώριμες ντομάτες
5 αυγά
1 1/2 κουτάλα ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε κυβάκια.
Τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι,  τις αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί όλο το ζουμί τους.
Σε ένα μπωλ σπάμε τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι (ίσα ίσα να σπάσουν οι κρόκοι).
Λίγο πριν “στεγνώσει” η σάλτσα προσθέτουμε το λάδι και τα αυγά.
Ανακατεύουμε ελαφρά. (Θυμήσου! Δεν θέλουμε να γίνουν όλα μία ενιαία μάζα. Πρέπει να ξεχωρίζει το αυγό από τη ντομάτα.)
Τα αφήνουμε για λίγο στην ησυχία τους και μετά ανακατεύουμε πάλι.
Όταν το αυγό ψηθεί το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Η όλη διαδικασία θα πάρει περίπου 3/4 της ώρας, αλλά είναι πολύ εύκολο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop