Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ψαρί κρασάτο.......


Υλικά:
  • 1 φέτα ψαριού περίπου 150 γρ.(πέρκα,μπακαλιάρο,γλώσσα....)
  • 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  • Λίγο λάδι
  • 1 φλιτζάνι του καφέ λευκό κρασί
  • 2 κλωνάρια μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Μισή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι,  πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Αλείφεται ένα μικρό αντιπολιτικό τηγάνι με λίγο λάδι και το βάζετε στη φωτιά.
  • Μόλις ζεσταθεί θα απλώσετε μέσα τις φέτες τομάτες.
  • Βάζετε από πάνω το σκόρδο και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το ψάρι και σβήνετε με το κρασί.
  • Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό, σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε το φαγητό να γίνει σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  • Αν χρειάζεται αφήνετε το τηγάνι ανοιχτό στη φωτιά για άλλα 1-2 λεπτά προκειμένου να «πιεί» το νερό που τυχόν έχει απομείνει.

Αυξάνετε τις ποσότητες για όσες μερίδες θέλετε.
Καλή επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop