Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ελιωτή Μάνης....


Υλικά:
  • 4 φλ. περίπου αλεύρι,
  • 1 μπέικιν πάουντερ,
  • 1 φλ. τυρί φέτα τριμμένη με πιρούνι,
  • 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι,
  • 1 αυγό,
  • 2 κ.σ. βιτάμ λιωμμένο,
  • 20 ελιές,όποιες σας αρέσουν,χωρίς κουκούτσια,
  • 1/2 φλ. νερό,
  • ρίγανη,πιπέρι.
Εκτέλεση:

  1. Σε λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο,το κεφαλοτύρι,τη φέτα,αλεύρι,μπέικιν και αυγό.
  2. Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ζύμη,απαλή.
  3. Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι ,στρώνουμε τη ζύμη μας πιέζοντας με τα δάχτυλα να σηκωθεί μέχρι στις άκρες του ταψιού.
  4. Παίρνουμε μια μια τις ελιές και τις πιέζουμε πάνω στη ζύμη μας.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β. 40-45 λεπτά να ροδίσει.Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ξεφορμάρουμε,σερβίρουμε!
Καλή επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop