Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Κριθαρακι σαλάτα με χταπόδι και ελιές..


Υλικά:
Για το χταπόδι:
500 γρ. χταπόδι
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 δαφνόφυλλο
2 κ.σ. ξύδι
Για τη σαλάτα:
300 γρ. κριθαράκι
200 γρ. ελιές
4 ντοματίνια
½ φλ. αμύγδαλα
150 γρ. ανθότυρο
2 – 3 κλων. ματζουράνας
Ελαιόλαδο Άλτις
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το χταπόδι με νερό, ξύδι, 1 κρεμμύδι, 1 καρότο και δαφνόφυλλο. Βράζουμε το κριθαράκι όσο να κρατάει λίγο και το κρυώνουμε. Κόβουμε τα ντοματίνια σε μικρά κομμάτια. Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα και τα χοντροσπάμε. Κόβουμε το χταπόδι σε μπουκιές. Ψιλοκόβουμε τη ματζουράνα. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το κριθαράκι, τα ντοματίνια, τα αμύγδαλα, τις ελιές, το χταπόδι, το ανθότυρο σε τρίμματα, τη μαντζουράνα, ελαιόλαδο, αλάτι – πιπέρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε γαρνίροντας με ματζουράνα.

Καλή Επιτυχια

Πηγή:Chef on Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop