Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Σαλάτα με πιπεριές, ντοματίνια και χαλούμι ....


Υλικά:


3 κόκκινες πιπεριές
3 κίτρινες πιπεριές
200 γρ. χαλούμι
250 γρ. ντοματίνια
1 χούφτα φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1/3 φλ. ελαιόλαδο
4 κ. σ. μπαλσάμικο
1 κ. γλ. κόλιανδρο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το ψήσιμο των λαχανικών

Εκτέλεση:

Ψήνουμε τα ντοματίνια με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο στους 200οC για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ψήνουμε και τις πιπεριές στους ίδιους βαθμούς  για μισή ώρα. Όταν είναι έτοιμες, αφαιρούμε τις φλούδες, τα κοτσανάκια και τους σπόρους και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Για να αφαιρέσουμε τις φλούδες πιο εύκολα, μόλις βγάλουμε τις πιπεριές από το φούρνο τις σκεπάζουμε με μεμβράνη για να ιδρώσουν.
Κόβουμε το χαλούμι σε φέτες και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να λυώνει.
Χτυπάμε  το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, τον κόλιανδρο, αλατοπίπερο και 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο.
Ανακατεύουμε τις πιπεριές και τα ντοματίνια με το ντρέσινγκ, απλώνουμε επάνω το ψημένο τυρί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο φρέσκο δυόσμο.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop