Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Κροκέτες του Σεφ.......





Υλικά:
  • 1 κιλό πατάτες
  • 150 γραμ. σαλάμι ψιλοκομμένο
  • 150 γραμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 100 γραμ. τυρί τριμμένο
  • 400 γραμ. βούτυρο
  • 4 αβγά
  • αλάτι, πιπέρι, φρυγανιά, αλεύρι
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζετε τις πατάτες, τις βράζετε, τις λιώνετε και τις βάζετε σ'ένα μπολ.
  • Προσθέτετε το σαλάμι, το ζαμπόν και το κρεμμύδι αφού τα σοτάρετε πρώτα με το βούτυρο.
  • Στη συνέχεια, ρίχνετε τους 3 κρόκους αβγών χτυπημένους ελαφρά, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ζυμώνετε καλά να αναμειχθούν τα υλικά και πλάθετε μπαλάκια.
  • Χτυπάτε τα 3 ασπράδια και το 1 ολόκληρο αβγό που έχει μείνει.
  • Αλευρώνετε τα μπαλάκια, τα περνάτε από το αβγό και μετά από την φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop