Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Κριθαράκι με λαχανικά και τριφτή ντομάτα.....


 
Υλικά
κριθαράκι: 500 γρ.
ντομάτα στον τρίφτη: 500 γρ.
Μανιτάρια σε Φέτες: 250 γρ.
κρεμμύδι: 1 φλιτζάνι
ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι
σκόρδο ψιλοκομμένο: 2 κουταλάκια του γλυκού
μαϊντανός ψιλοκομμένος: 4 κουταλιές της σούπας
πιπεριά πορτοκαλιά κομμένη σε λωρίδες: 1
κύβος λαχανικών: 1
φρέσκα ντοματίνια για το γαρνίρισμα: 100 γρ.
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 4΄-5΄ανακατεύοντας διαρκώς. Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ακόμη συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Ρίχνετε την τριφτή ντομάτα, τον κύβο λαχανικών και αλατοπίπερο και βράζετε για 20΄μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Στο τέλος, σκορπίζετε το μαϊντανό και ανακατεύετε πάλι.
Βράζετε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε. Το αδειάζετε σε πυρίμαχο σκεύος και προσθέτετε τη σάλτσα με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και την πιπεριά και ανακατεύετε. Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο για 12΄-14΄. Γαρνίρετε με ντοματίνια και σερβίρε


Καλή Επιτυχία !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop