Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ρεβίθια με πράσο και μπέικον ....


Υλικά:
2 φλ. ρεβύθια
Μπέικον κομμένο σε φέτες (όσο θέλετε)
2 πράσα ψιλοκομμένα
Χυμός ενός λεμονιού
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Μουλιάζετε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Τα νεροβράζετε 15 λεπτά στη χύτρα για να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα σε ένα πυρέξ ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο τα πράσα με το μπέικον, με ελάχιστο νεράκι.
Προσθέτετε τα ρεβύθια, αλατοπίπερο και λαδολέμονο. Το αφήνετε να ψηθεί για 20-25 λεπτά και ...ήρθε η ώρα του σερβιρίσματος!

Αντικαταστήστε το ψήσιμο στη γάστρα αντί για πυρεξ... γίνεται ακόμα πιο τέλειο!!

 Καλή Επιτυχία !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop