Υλικά:
2 φλ. ρεβύθια
Μπέικον κομμένο σε φέτες (όσο θέλετε)
2 πράσα ψιλοκομμένα
Χυμός ενός λεμονιού
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Μουλιάζετε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Τα νεροβράζετε 15 λεπτά στη χύτρα για να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα σε ένα πυρέξ ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο τα πράσα με το μπέικον, με ελάχιστο νεράκι.
Προσθέτετε τα ρεβύθια, αλατοπίπερο και λαδολέμονο. Το αφήνετε να ψηθεί για 20-25 λεπτά και ...ήρθε η ώρα του σερβιρίσματος!
Καλή Επιτυχία !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου