Η συνταγή προέρχεται από τη Μικρά Ασία. Γίνεται με ό,τι κρέας θέλετε ή με ποικιλία κρεάτων.
Υλικα:
600 γρ μοσχάρι χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
600 γρ χοιρινό χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
600 γρ Αρνι χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
4 κόκκινες ντομάτες μέτριες
4 πιπεριές πράσινες μέτριες
350 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας (ή κεφαλοτύρι) κομμένο σε κύβους
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτελεση:
Υλικα:
600 γρ μοσχάρι χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
600 γρ χοιρινό χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
600 γρ Αρνι χωρίς κόκαλο σε κομμάτια μικρά
4 κόκκινες ντομάτες μέτριες
4 πιπεριές πράσινες μέτριες
350 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας (ή κεφαλοτύρι) κομμένο σε κύβους
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτελεση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου