Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με φυσικό τρόπο...



Η φύση παρέχει τα κατάλληλα «όπλα» που μας βοηθούν να αντισταθούμε στο κρυολόγημα και τις ιώσεις.
Ο Δρ Ντέιβιντ Κίφερ από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα υποστηρίζει πως οι φυσικές λύσεις είναι οι πιο αποτελεσματικές στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
Δείτε ποια είναι τα τέσσερα φυτικά συστατικά που θωρακίζουν τον οργανισμό μας.

1. Προβιοτικά
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη του κρυολογήματος, καθώς ενισχύουν την παραγωγή αντισωμάτων από τον οργανισμό.

2. Βιταμίνη D
Η βιταμίνη D θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στη γρίπη και το κρυολόγημα. Μελέτες δείχνουν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σχετίζονται άμεσα με τον αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης του αναπνευστικού. Η βιταμίνη D βοηθά το σώμα να παράγει περισσότερα αντισώματα.

3. Μανιτάρια
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2013 έδειξε ότι τα άτομα που καταναλώνουν συστηματικά μανιτάρια (συγκεκριμένα το είδος Σιτάκε) παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα ανοσοκυττάρων. Οι σύνθετες ουσίες που ονομάζονται πολυσακχαρίτες συμβάλλουν στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού.

4. Κουφοξυλιά (ζαμπούκος)
Μειώνει σημαντικά τη διάρκεια των συμπτωμάτων γρίπης. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι ασθενείς που έλαβαν σιρόπι από τον καρπό του φυτού καταπολέμησαν τον ιό τέσσερις μέρες ταχύτερα. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες του φυτού βοηθούν ώστε να ενεργοποιηθεί το ανοσοποιητικό και να υποχωρήσει η φλεγμονή.

πηγή: www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop