1 Κιλό μανιτάρια πλευρώτους
50 γρ βούτυρο φρέσκο αγελάδας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
Σάλτσα:
χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.γ. μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μέλι
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 oC.
Πλύνετε καλά τα μανιτάρια και στεγνώστε τα με πετσέτα κουζίνας. Απλώστε τα στο ταψί και αλατοπιπερώστε.
Κόψτε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σκορπίστε τα σε όλη την επιφάνεια των μανιταριών.
Κάντε το ίδιο με το σκόρδο.
Ψήστε για 30 λεπρά ή μέχρι να ροδίσουν ωραία. Γυρίστε τα ενδιάμεσα να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Εντωμεταξύ βάλτε τα υλικά της σάλτσας στο μούλτι να γίνουν μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Μόλις ετοιμαστούν τα μανιτάρια περιχύνετε τα με τη σάλτσα και απολαύστε τα!
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου