Υλικά:
12 σνίτσελ χοιρινά
λίγο γάλα φρέσκο
2 σκελίδες σκόρδο
10 αυγά
γαλέτα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ελαιόλαδο
Για την κρέμα:
400 γρ. κρέμα γάλακτος
πάπρικα
φρέσκο βούτυρο
λευκό κρασί
μανιτάρια
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το λιωμένο σκόρδο, τα χτυπάμε και βουτάμε εκεί τα σνίτσελ. Κατόπιν παίρνουμε ένα ένα τα σνίτσελ και τα βουτάμε μέσα στη γαλέτα. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι, το αφήνουμε να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα σνίτσελ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Τα βγάζουμε και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Για να φτιάξουμε την κρέμα βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο να λιώσει, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά και τα τσιγαρίζουμε. Όταν είναι έτοιμα, τα σβήνουμε με κρασί και αφού πάρει βράση ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα και έτοιμο!
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου