ντομάτες: 4 ώριμες και σφιχτές
χαλούμι ή κατσικίσιο τυρί: 300 γρ. κομμένο σε λεπτές φέτες
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
ρίγανη φρέσκια: 1 κουταλιά της σούπας
θρούμπι: 1 κουταλιά της σούπας
ελαιόλαδο: 8 κουταλιές της σούπας
μπούκοβο ή καυτερή πιπερίτσα: λίγη, ψιλοκομμένη
αλάτι χοντρό: για το πασπάλισμα
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και τις τοποθετείτε σε μια σειρά σε 4 αλουμινόχαρτα. Βάζετε ανάμεσα στις ντομάτες φετάκια τυριού.
Καβουρντίζετε πολύ ελαφρά το κρεμμύδι σε αντικολλητικό τηγάνι με 2 κουταλιές λάδι και το αφήνετε να κρυώσει. Το σκορπίζετε πάνω από τις ντομάτες και τη φέτα μαζί με το αλάτι, το μπούκοβο ή την πιπερίτσα, τη ρίγανη, το θρούμπι, το πιπέρι και το υπόλοιπο λάδι.
Κλείνετε τα αλουμινόχαρτα ή σκεπάζετε τα σαγανάκια και ψήνετε στους 200 °C για 10’. Ανοίγετε προσεχτικά τα αλουμινόχαρτα (για να μην καείτε την ώρα που διαφεύγει ο ατμός) και σερβίρετε.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου