100 γρ. ελιές σε ροδέλες
5 γρ.κάπαρη ξαλμυρισμένες
6 αντζούγες ψιλοκομμένες
500 γρ.ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 καυτερή πιπερίτσα
500 γρ.σπαγγέτι
1 ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζετε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τις αντζούγιες σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτετε τις ελιές, το σκόρδο, την κάππαρη και τη ντομάτα. Αφήστε το να πάρει μία βράση. Προσθέτετε τα βρασμένα μακαρόνια. Γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό για το χρώμα.
Καλή Επιτυχία !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου