6 φέτες σολομό
3 κουταλιές βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
1 φλυντζάνι λευκό ξηρό κρασί
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να κάψει και ρίχνετε τις φέτες σολομού. Τις αφήνετε για 1 - 2 λεπτά να ροδίσουν και τις αναποδογυρίζετε να ψηθούν και απο την άλλη πλευρά. Προσθέτετε το κρασί, κλεινετε την κατσαρόλα με το πώμα και αφήνετε τον σολομό για 6 λεπτά. Τον σερβίρετε όπως θέλετε με πατατούλες, ρυζάκι και χόρτα.
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου