Υλικά:
1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
4 κρεμμυδόπουλα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο >>
3-4 ντομάτες τριμμένες η 1 κουτί κονκασέ
1/2 κούπα πουμαρό
2 κούπες ρύζι Καρολίνα
250 γρ. κεφαλοτύρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε σε λάδι το κρεμμύδι και τα κρεμμυδόπουλα.
Ρίχνουμε το σπανάκι, τον άνηθο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε τις ντομάτες, το πουμαρό, αλάτι, πιπέρι και νεράκι μέχρι να καλυφθούν τα υλικά.
Οταν μαλακώσει το σπανάκι ρίχνουμε το ρύζι και 5΄πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε μέγεθος καρυδιού.
Τρώγεται ζεστό όσο διατηρεί το τυρί τη μαστιχωτή του υφή.
Καλή Επιτυχία !!!!!
1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
4 κρεμμυδόπουλα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο >>
3-4 ντομάτες τριμμένες η 1 κουτί κονκασέ
1/2 κούπα πουμαρό
2 κούπες ρύζι Καρολίνα
250 γρ. κεφαλοτύρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε σε λάδι το κρεμμύδι και τα κρεμμυδόπουλα.
Ρίχνουμε το σπανάκι, τον άνηθο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε τις ντομάτες, το πουμαρό, αλάτι, πιπέρι και νεράκι μέχρι να καλυφθούν τα υλικά.
Οταν μαλακώσει το σπανάκι ρίχνουμε το ρύζι και 5΄πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε μέγεθος καρυδιού.
Τρώγεται ζεστό όσο διατηρεί το τυρί τη μαστιχωτή του υφή.
Καλή Επιτυχία !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου