1 φύλλο σφολιάτα ή ζύμη με προζύμι
12 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
150γρ. φέτα (περίπου)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Λίγος ξερός βασιλικός
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αφήνετε τη ζύμη να ξεπαγώσει καλά
2. Λιώνετε τη φέτα και την ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, το βασιλικό και λίγο πιπέρι
3. Κόβετε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και την πατάτε λίγο με τα δάχτυλά σας ώστε να απλώσει ελαφρά
4. Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζετε 3 φέτες ζαμπόν και λίγη φέτα
5. Διπλώνετε σε ρολό, φροντίζοντας να ενωθούν καλά οι άκρες
6. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κάθε ρολό σε 5 ροδέλες
7. Τις απλώνετε σε ταψί καλυμένο με λαδόκολλα και ψήνετε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου