Υλικά
1 αβοκάντο1 πολύ ώριμη μπανάνα
6 χουρμάδες
1/4 κούπας γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
1κ.γ. βανίλια
1/4 κούπας σκόνη κακάο
1/4κ.γ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
1. Βάλτε το αβοκάντο, τη μπανάνα, τους χουρμάδες, το γάλα αμυγδάλου και τη βανίλια στο multi και αλέστε τα μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα -για περίπου 45'' ή 1 λεπτό.
2. Προσθέστε το κακάο, την κανέλα και το αλάτι και χτυπήστε τα για άλλο 1 λεπτό, μέχρι το μείγμα να δέσει και να έχει ομοιόμορφο χρώμα και πυκνότητα. Βάλτε το στο ψυγείο για μία ώρα (ή και παραπάνω) να παγώσει και σερβίρετε.
Καλή Επιτυχία !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου