Υλικά:
6 αγκινάρες φρέσκες η'καταψυγμενες(συνιστώ τις φρέσκες)
4 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αν έχουμε φρέσκες τις καθαρίζουμε,αν είναι καταψυγμένες όπως είναι τις πλένουμε
καλά το ίδιο ισχύει και για τις φρέσκες,και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό
να βράσουν μέχρι να δούμε με την βοήθεια ενός πιρουνιού ότι τρυπιούνται .
Τότε τις σουρώνουμε τις αλατίζουμε,
και βάζουμε στην φωτιά αντικολιτικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί(όχι να κάψει)και ρίχνουμε τις αγκινάρες.
Τις τηγανίζουμε τόσο ώστε να πάρουν ένα ελαφρύ ροδοκόκκινο χρώμα.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε επάνω στις αγκινάρες.
Ψήνουμε καλά την ομελέτα και απόν τις δυο μεριές
και σερβίρουμε σε πιατέλα,με μαρουλοσαλάτα που ταιριάζει απόλυτα.
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου