Υλικα:
- 2 τεμάχια παντεσπάνι κακάο (έτοιμο) ή σαβαγιάρ
- Σιρόπι: 1 φλ. τσ. ζάχαρη και 1 φλ. τσ. νερό,
- 1 βανίλια και λίγο κονιάκ ή άλλο λικέρ.
- 1 σαντιγύ 500 γρ 0%
- , 5 σοκολάτες γάλακτος των 100 γρ. κατά προτίμηση με φουντούκια ή αμύγδαλα.
- Φουντούκι ή αμύγδαλο τριμμένο και κερασάκια.
Εκτέλεση:Χτυπάμε τη σαντιγί στο μίξερ και ρίχνουμε τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει σε μπαιν-μαρι.
Σιροπιάζουμε το παντεσπάνι, βάζουμε κρέμα σοκολάτα, ρίχνουμε ξηρούς καρπούς και επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά. Στολίζουμε με κερασάκια και βάζουμε στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου