Υλικά
2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (περίπου μία μπριζόλα ανά άτομο)
Μανιτάρια σε φετίτσες
3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
3-4 κουταλιές σούπας μέλι
Λίγο λάδι
Δεν βάζουμε αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2 λεπτά τις μπουκίτσες. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουν καραμελέ χρώμα.
Συνοδεύεται ιδανικά με λευκό ρύζι.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (περίπου μία μπριζόλα ανά άτομο)
Μανιτάρια σε φετίτσες
3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
3-4 κουταλιές σούπας μέλι
Λίγο λάδι
Δεν βάζουμε αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2 λεπτά τις μπουκίτσες. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουν καραμελέ χρώμα.
Συνοδεύεται ιδανικά με λευκό ρύζι.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου