3 αβγά
1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
½ φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
1 φλιτζάνι χοντροκομμένη φέτα
1 φλιτζάνι Βιτάμ Culinesse
Αλάτι και πιπέρι
Για τη ζύμη μπριζέ:
750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πακέτο Βιτάμ σε κύβους
2 κρόκοι αβγών
Όσο νερό πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κις λορέν μελιτζάνα ίσον… μελιτζάνες! Ψήσε, λοιπόν, για 1 ώρα τις μελιτζάνες όπως είναι, ολόκληρες, σε δυνατό φούρνο.
Μετά αφαίρεσε την ψίχα τους, στράγγιξε, ψιλόκοψε και ανάμειξέ τη με τα αβγά χτυπημένα με το γάλα, τα τυριά, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το Βιτάμ Culinesse.
Και τέλος, κάλυψε ένα ταψάκι στρογγυλό με ζύμη μπριζέ πάχους ½ εκ., βάλε από πάνω το μείγμα της μελιτζάνας και ψήσε την κις λορέν σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου