250 γρ. κρέμα γάλακτος
300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Τριμμένη παρμεζάνα
Άσπρο πιπέρι
250 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1Μάρανε και άχνισε για 10-15 λεπτά τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό σκεύος (για ευνόητους λόγους). Μόλις τα μανιτάρια απορροφήσουν όλα τους τα υγρά, πασπάλισέ τα με αρκετό πιπέρι και άφησέ τα μερικά λεπτά ακόμη στη φωτιά ανακατεύοντας.
2Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και τους κύβους μυρωδικών, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη σάλτσα να σιγοβράσει για λίγα λεπτά ακόμα.
3Στο μεταξύ βράσε και σούρωσε τις ταλιατέλες.
4Όσο είναι ακόμα ζεστές, ρίξε τις πράσινες ταλιατέλες στη ζεστή σάλτσα μανιταριών και μαϊντανού, ανακάτεψε λιγάκι και σέρβιρέ τες γρήγορα-γρήγορα πασπαλίζοντας με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου