Υλικά:
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1½ φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό
250 γρ. τυρί φέτα
1 αυγό
¼ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. ρίγανη
λάδι για το ταψί
ταψί 30cm
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1½ φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό
250 γρ. τυρί φέτα
1 αυγό
¼ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. ρίγανη
λάδι για το ταψί
ταψί 30cm
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό, το αυγό, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη ρίγανη ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο λάδι και ψήνουμε για μια ώρα σε θερμοκρασία 180°C.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό, το αυγό, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη ρίγανη ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο λάδι και ψήνουμε για μια ώρα σε θερμοκρασία 180°C.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου