Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κουλουράκια Πασχαλινά......


ΥΛΙΚΑ
• 500 ΓΡΑΜ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
• 500 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ
• 4 ΑΥΓΑ
• ½ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
• ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
• ½ ΦΑΚΕΛΑΚΙ BAKING POWDER
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΟ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
• 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
• 1 ΠΡΕΖΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ
• 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
• 1.350 ΓΡΑΜ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ,ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ BAKING POWDER

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ 6-7 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.ΣΕ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ BAKING POWDER.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 C.ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ.
ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΥΓΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΟΚΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ)ΜΕ ΠΙΝΕΛΑΚΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ,ΩΣΟΤΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝΕ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΜΕΡΟΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop